Uudet myytävät asunnot parhailla paikoilla

Evälahden perustamisesta, vuodesta 1950, asti periaatteenamme on ollut, että jokainen myytävä asunto on laadukkaasti viimeistelty kokonaisuus. Suunnittelemme ja rakennamme, kuin itsellemme tekisimme.

Helsingin myytävät asunnot

Lappeenrannan myytävät asunnot

Imatran myytävät asunnot

Joensuun myytävät asunnot

Ensiasunnon ostaja

Vuokrattavat asunnot

Three generations women laughing in the kitchen

Laadukasta asumista kaikkiin elämäntilanteisiin

Maisemaa kunnioittavalla arkkitehtuurilla suunnitellut kerrostalot ja rivitalot sijaitsevat rantamaisemissa, palveluiden äärellä keskustoissa tai uusilla asuinalueilla.

Haluamme rakentaa viihtyisiä koteja eri elämäntilanteissa oleville ihmisille

Asunnoissamme viihtyvät niin seniorit, perheet kuin yksineläjätkin. Rakennuksemme kestävät aikaa ja katseita. Laadukas arkkitehtuuri on meille tärkeää, ja kerros- ja rivitaloasuntomme ovat suomalaiseen luontoon sopiviksi suunniteltuja. Jokaisessa rakennusprojektissa varmistamme lisäksi, että piha ja yhteiset tilat vastaavat asukkaiden ja ympäristön vaatimuksia.

Asunnoissamme nautit laadukkaista pintamateriaaleista sekä valoisista ja avarista tiloista.

Olemme oikea valinta laatua etsivälle. Rakennamme kokemuksella, hyviksi havaituin menetelmin. Käytämme omissa kohteissamme kantavissa rakenteissa pääosin aina paikallavalutekniikkaa, joka on mielestämme monessa suhteessa elementtirakentamista parempi vaihtoehto. Etuja ovat muun muassa äänieristyksen parantuminen sekä talotekniikan asennusten piiloon saaminen.

Kodin sijainti on tärkeä

Lappeenranta - Kultainen kolmio

Tähtäämme tonttivalinnoissamme siihen, että liikenneyhteydet, kaupat, terveyskeskukset ja palvelut löytyvät läheltä. Uudiskohteessa asuminen on huoletonta ja siellä ei tarvitse kantaa huolta yllättävistä remonteista.

Ammattitaitoisesti hyvälle tontille rakennetun asunnon arvo säilyy.

Kolikko-ja-verso
Käytännölliset asunnot senioreille

Uudiskohde on mainio valinta myös senioreille. Nykyaikisissa uudiskohteissa on huomioitu hyvin esteetön liikkuminen. Palvelujen läheisyys helpottaa jokapäiväisiä askareita. Asunnoissamme voit nauttia huoletta eläkepäivistä.

Osallistu asuntosi suunnitteluun – räätälöi uusi kotisi

Kun olet ajoissa rakentamisen alusta lähtien, pääset vaikuttamaan itse uuden kotisi värimaailmaan, pintamateriaaleihin, kiintokalusteisiin ja jopa pohjaratkaisuun. Näin varmistut siitä, että asunto on varmasti mieluisa ja itsesi näköinen.

Valitse eri vaihtoehdoista mieleisesi seinämateriaalit, lattiapinnat, keittiön kalusteväli sekä kylpyhuoneen laatat, sekä keittiön ja makuuhuoneen kaapit. Voimme myös kalustaa puolestasi tai tarjota sisustussuunnittelijan avuksesi. Asunnon valmistuttua pääset muuttamaan uutuuttaan kiiltävään, mutta jo omalta kodilta näyttävään asuntoon.

Evälahden rakentamissa asunnoissa voit olla varma rakenteiden kestävyydestä ja hyvästä toiminnallisuudesta. Valitsemalla uudiskohteen hyödyt nykyaikaisesta rakennusosaamisesta ja moderneista materiaalivalinnoista. Asumismukavuutta ajatellen äänieristys, kosteuskestävyys, sisäilman laatu ja energiansäästö ovat aivan eri luokkaa kuin vanhoissa asunnoissa.

 Asukasmuutostyöt toteutetaan hallitusti rakentamisaikataulu ja toteutustekniset seikat huomioiden asunnon oston jälkeen muutostyöinsinöörin avustuksella.

Yhteystiedot

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö