Myytävät asunnot Helsingissä

Olemme mukana Postipuiston Kotipäivässä

1.10 klo 12-15 TERVETULOA !

Katso myynnissä olevat kohteemme Helsingissä

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2 – muuttovalmis

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 4 – muuttovalmis

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 6 – valmistuu 12/2023

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 7 – muuttovalmis

Pasilan Postipuisto – uusi viihtyisä asuinalue erinomaisten liikenneyhteyksien varrella

Pohjois-Pasilan entinen maaliikennekeskus muuttuu viihtyisäksi asuinalueeksi aivan Keskuspuiston kupeeseen. Pohjois-Pasilaan, entisen maaliikennekeskuksen paikalle, rakentuu tiivis ja urbaani asuinalue, jossa tulee aikanaan asumaan lähes 6000 helsinkiläistä. Asuntojen lisäksi alueelle syntyy noin 2 000 uutta työpaikkaa.

Kirjekyyhkyjen kortteliin 300 uutta omistus-, vuokra- ja asumisoikeusasuntoa

Postipuiston rakennushanke on saanut alkunsa Helsingin historian suurimmasta asuntorakentamisen kumppaanuuskaavoitushankkeesta. Korttelin kilpailuehdotus on yksi kolmesta Pohjoisen Postipuiston tontinluovutuskilpailun voittajasta. Evälahti osallistui kilpailuun kumppanuushankkeena yhdessä Y-Säätiön omistaman M2-Kotien, TA-Asumisoikeus Oy:n, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen sekä Suomen Asuntokehitys Oy:n kanssa.

Evälahden kohteet Postipuiston alueella:

  • Kirjekyyhky 2 (valmis)
  • Kirjekyyhky 4 (valmis)
  • Kirjekyyhky 7 (valmistuu keväällä/kesällä 2023)
  • Kirjekyyhky 6 (valmistuu vuodenvaihteessa 2023-2024)
  • Kirjekyyhky 5 (rakennuslupavaiheessa)
Havainnekuva Kirjekyyhkyjen korttelista
Havainnekuva Kirjekyyhkyjen korttelista ja myös rakenteilla olevasta viereisestä korttelista

Suomen parhaat liikenneyhteydet

Pasilan Postipuistossa asutaan ihan Keskuspuiston välittömässä läheisyydessä ja samalla Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä. Entisenä maalikennekeskuksena Postipuistoon on erityisen hyvät liikenneyhteydet autolla. Matka Helsingin keskustaan taittuu 20 minuutissa, lentokentälle vartissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa. Ilmalan ja Käpylän asemien läheisyys ja toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Myös raitiotielle on alustava varaus alueella.

mies bussipysäkillä

Ympäristöystävällisyys, yhteisöllisyys ja kestävän kehityksen periaatteet

Luonteeltaan urbaanilla alueella otetaan erityisesti huomioon energia- ja ekotehokkuus ja asumisen yhteisöllisyys. Asukkaita muun muassa kannustetaan kierrätykseen varaamalla jätetiloihin kattavat lajittelumahdollisuudet. Valittavat vesikalusteet kuluttavat noin 20 % vähemmän juomakelpoista vettä kuin rakennuskannassa keskimäärin. Viihtyisyyteen panostetaan lisäksi hyvällä sisäilmalla, sillä esimerkiksi tuloilmaa saadaan viilennettyä muutamalla asteella.

Alueella tulee olemaan leimallista umpikorttelit, joiden suojaisat ja viihtyisät korttelipihat tarjoavat luontaisen kohtaamispaikan asukkaille. Asuinkorttelien sijainti Keskuspuiston kupeessa tarjoaa puolestaan hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Alueelle rakennetaan etenkin perheasuntoja. Postipuistoon rakennetaan tulevina vuosina myös kaksi päiväkotia ja koulu.

Kirjekyyhkyt 2 ja 4 valmiit, Kirjekyyhkyt 6 ja 7 rakenteilla

Evälahden ensimmäiset kohteet postipuistossa ovat nyt valmistuneet. Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2 valmistui syyskuussa 2021. 8-kerroksisessa talossa on yhteensä 33 asuntoa kompakteista yksiöistä tilavampiin 4h+k+s -huoneistoihin.

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 4 valmistui huhtikuussa 2022. 7-kerroksiseen taloon rakentui yhteensä 45 asuntoa 30,5 m2:n yksiöistä 95,5 m2:n 3(-4)h+kt -huoneistoihin. Katutasoon aukesi toukokuussa Pizza Hut-ravintola ja vieressä on tilat esim. kivalle kahvilalle. Molemmissa taloyhtiöissä hulppea saunaosasto ja yhteistilat sijaitsevat ullakkokerroksessa ja niiden yhteydessä on suuri, osin lasitettu terassi. Yhtiöiden autopaikat sijaitsevat pihakannen alla. Niistä on suora esteetön käynti suoraan porrashuoneisiin. Korttelin päivittäistavarakauppa Alepa Postipuisto on avannut ovensa samaan aikaan Kirjekyyhky 2:n kanssa.

Kuva Postipuistosta kesältä 2021.

Postipuistoon rakentuu asuntoja kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille perheille. Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla ensimmäisten joukossa uusista myyntiin tulevista kohteistamme ja pyydä hinnasto ja esite.

Hankkeiden edistymistä ja ajankohtaisia asioita voi seurata taloyhtiöiden omalla Facebook-sivulla:
 facebook/pasilanpostipuisto.kirjekyyhky 

Helsingin Sanomat kertoo, että Pasilan postipuisto sijaitsee pääkaupunkiseudun väestön keskipisteessä.

Ajankohtaista tietoa Pasilan kehittymisestä: Uusi Pasila ja Uutta Helsinkiä – Pasila

Olimme mukana Postipuiston Kotipäivässä 28.5. ja syksyllä on luvassa seuraava: https://www.postipuistonkotipaiva.fi/

Yhteystiedot

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Valitse kohde nähdäksesi vapaat asunnot