Talonrakentamisen ja urakoinnin ammattilainen palveluksessasi

Palveluihimme kuuluu sekä uudis- että korjausrakentaminen. Toimintamme perustuu tarkkuuteen, vahvaan osaamiseen sekä jatkuvaan laadunvalvontaan. Huolellinen viimeistely näkyy työmme jäljessä, haluamme olla ylpeitä tekemästämme.

Asuntorakentaminen

Neuvottelu- ja KVR-urakat

Liike- ja toimitilarakentaminen

Teollisuusrakentaminen

Julkinen rakentaminen

Korjausrakentaminen

Etsitkö kumppania rakennushankkeeseen?

Toteutamme rakennushankkeita yli 70 vuoden kokemuksella. Asiakkainamme on niin yksityisiä kuin julkishallinnon toimijoita. Tutustu palvelualueisiimme ja referesseihimme ja jätä meille yhteydenottopyyntö niin keskustellaan lisää!

Valitse palvelualue

Koko ketjun hallitseva ammattilainen palveluksessasi – räätälöimme tarvittaessa palvelumme yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Pystymme kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta parantamaan rakennushanketta yhteistyössä kanssanne. Ohjaamme hankkeen suunnittelua ja toteutusta siten, että lopputuloksena syntyy teidän tarpeet täyttävä, toimiva ja mahdollisimman taloudellinen ratkaisu. Toteutamme asiakkaiden toiveiden mukaan niin pieniä kuin suuriakin kohteita. Uudisrakentamisen lisäksi voimme auttaa myös asiakkaidemme nykyisten tilojen kehittämishankkeissa esimerkiksi käyttötarpeiden muuttuessa, eli kehitystyötä voidaan tehdä myös olemassa oleviin kiinteistöihin.

Rakentamisen lisäksi meiltä saa apua rakennusprojektin hallitsemiseen ja kehittämiseen. Toimimme asiantuntijana, kun asiakkaalla on tilan tarve. Asiakas tuntee oman toimintansa ja sen vaatimukset. Me puolestaan tiedämme, mitä toimivalta tilalta vaaditaan ja miten se kannattaa toteuttaa rakenteellisesti ja mahdollisimman taloudellisesti rakennuksen koko elinkaari huomioiden. 

Kustannustehokkaan lopputuloksen varmistamiseksi on tärkeää, että olemme mukana hankkeen kehittämisessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Otamme tarvittaessa vastuun koko rakennusprojektista avaimet käteen -palveluna: huolehdimme tontin hankinnasta, rahoituksen järjestämisestä, suunnittelusta ja rakentamisesta tai sopimuksen mukaan joistain edellä mainituista palveluista.

Voimme toteuttaa hankkeita joustavasti monella eri urakkamuodolla: laskutyönä, kokonaishintaurakkana, tavoitehintaurakkana tai kvr-urakkana.

Otamme vastuun rakennusprojektistasi kokemuksen tuomalla varmuudella.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Yhteyshenkilömme vastaavat kysymyksiin mielellään.

Katso yhteystietomme