Neuvottelu- ja KVR-urakat

Otamme tarvittaessa vastuun koko rakennusprojektista avaimet käteen -palveluna: huolehdimme suunnittelusta ja rakentamisesta, tontinhankinnasta, rahoituksen järjestämisestä tai sopimuksen mukaan joistain edellä mainituista palveluista.

Vaativat rakennushankkeet ammattitaidolla

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti niin pieniä kuin suuriakin kohteita. Räätälöimme palvelumme tarvittaessa yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Pystymme kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta hallitsemaan ja kehittämään hyvinkin erityyppisiä rakennushankkeita. Ohjaamme hankkeen suunnittelua ja rakentamista siten, että lopputulos vastaa varmasti tarpeitanne. Suunnittelua tehdään aina kiinteistön elinkaari huomioiden ja tavoitteena on kokonaistaloudellinen ratkaisu.

Voimme auttaa myös olemassa olevien tilojen kehittämishankkeissa, esimerkiksi käyttötarpeiden muuttuessa. Voimme toteuttaa hankkeen asiakkaan toivomuksen mukaan joustavasti monella eri tavalla: laskutyönä, kokonaishintaurakkana, tavoitehintaurakkana tai KVR-urakkana.

Rakennushankkeet avaimet käteen -palveluna

Kokonaisedullisen lopputuloksen varmistamiseksi on tärkeää, että olemme mukana hankkeessa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Otamme tarvittaessa vastuun koko rakennusprojektista avaimet käteen -palveluna: huolehdimme suunnittelusta ja rakentamisesta, tontinhankinnasta, rahoituksen järjestämisestä tai sopimuksen muk

Rakennamme omana tuotantona asuntoja ja toimi- ja liiketiloja. Urakointipalveluihimme kuuluvat muun muassa teollisuusrakentaminen, liike- ja toimitilarakentaminen, julkinen rakentaminen sekä asuntorakentaminen. Teemme sekä uudisrakentamista että korjausrakentamista.

Toimintamme perustuu tarkkuuteen, vahvaan osaamiseen sekä jatkuvaan laadunvalvontaan. Jokainen asunto, toimitila, liiketila, julkinen rakennus ja tuotantolaitos toteutetaan taitaen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huolellinen viimeistely näkyy työmme jäljessä.

Viertolankuja 4 havainnekuva

Tontit

Meillä on olemassa kohtalainen tonttivaranto ja etsimme jatkuvasti myös uusia tontteja ja maa-alueita rakennusprojekteillemme hyviltä sijainneilta. Kohteet voivat olla valmiiksi kaavoitettuja tai alueita, joille on mahdollista rakentaa myöhemmin kaavamuutoksen jälkeen.

Neuvottelu- ja KVR-hankkeiden referenssit

KOy Helsingin Rullakkokatu 1

Kaupunki:
Helsinki
Rakennusvuosi:
2021

KVR-urakkana toteutettu 113 vuokra-asunnon kerrostalokohde uudelle asuinalueelle Pohjois-Helsinkiin Postipuistoon. Katutasoon toteuttiin tilat päivittäistavarakaupalle. Kohteen laajuus 6396 kem2. Kohteella tarkat energiatavoitteet.

Rakennuttaja:
Kiinteistö Oy Pasilan Delta/ Ilmarinen
Arkkitehti:
Veikko Ojanlatva, Playa arkkitehdit Oy

Volttikujan palvelutalo

Kaupunki:
Imatra
Rakennusvuosi:
2020

Imatrankoskelle KVR-urakkana toteutettuun kohteeseen rakennettiin 60 tehostetun hoivan palveluasuntoa sekä 20 senioriasuntoa. Palvelutalon käyttäjänä on Attendo Koski.

Rakennuttaja:
Mitra Imatran Rakennuttaja/ Kiinteistö Oy Imatran Volttikuja 2
Arkkitehti:
Riitta Ojala, Arkkitehtuuritoimisto Riitta ja Kari Ojala

Kiinteistö Oy Lappeenrannan Taipalsaarentienportti

Kaupunki:
Lappeenranta
Rakennusvuosi:
2019

SARA Suomen Aluerakennuttaja Oy:n rakennuttama 62 asunnon palvelutalo nimeltään Attendo Saarni toteutettiin KVR-urakkana Lappeenrannan Palloon. Kohde on suunniteltu ja rakennettu esteettömäksi ja osa asunnoista on tehostetun hoivan asuntoja, osa vuokra-asuntoja. Kerroksissa on ryhmäkodit ja katutasossa valmistuskeittiö ja ruokailutila.

Rakennusajankohta 2018-2019

Rakennuttaja:
SARA, Suomen Aluerakennuttaja Oy
Arkkitehti:
Riitta Ojala, Arkkitehtuuritoimisto Riitta ja Kari Ojala

As Oy Imatran Koskitori

Kaupunki:
Imatra
Rakennusvuosi:
2018

Imatrankosken ydinkeskustaan, aivan torin laidalle taloyhtiön omalle tontille on vuonna 2017 syksyllä valmistunut 7-kerroksinen liike- ja asuintalo maanalaisella pysäköintihallilla, yhteensä noin 6800 kem2. Kaikissa asunnoissa on ylellisen leveä lasitettu parveke, laatoitetut kosteat tilat, pääosin tammiparkettilattiat sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Osassa asuntoja on oma sauna ja taloyhtiössä on myös yleinen sauna. Asunnonhaltijat voivat halutessaan ostaa erillisen autohalliosakkeen. As Oy Imatran Koskitori toteutettiin yhteistyössä Mitran (ent. Imatran YH-rakennuttaja Oy) ja Imatran Seudun Yritystilat Oy kanssa.Asunnoista hieman alle puolet toteutettiin Mitralle osaomistusasunnoiksi.

Rakennuttaja:
Osin oma tuotanto, osin Mitra (ent. Imatran YH-rakennuttaja Oy) ja Imatran Seudun Yritystilat Oy
Arkkitehti:
Aki Luukko, ImArk Oy

As Oy Lappeenrannan Skinnarilankoti

Kaupunki:
Lappeenranta
Rakennusvuosi:
2016

Nuorisosäätiön rakennuttama 56 asuntoa käsittävä 4-kerroksinen asuinkerrostalo. Toteutettu KVR-urakkana.

Arkkitehti:
Riitta Ojala, Arkkitehtuuritoimisto Riitta ja Kari Ojala

Liikekeskus Centre

Kaupunki:
Lappeenranta
Rakennusvuosi:
2015

Lappeenrannan kaupungintalon takana, aivan keskustan ytimessä sijaitsevassa Liikekeskus Centressä on moderneja ja erittäin tasokkaita liike- ja toimistotiloja viidessä kerroksessa. Rakennuksessa on lisäksi kaksi maanalaista kerrosta, joissa sijaitsevat yksityiset pysäköintihallit. Rakentaminen toteutettiin samanaikaisesti ja samalla alueella suuren keskustakorttelin rakentamisen kanssa ja useiden samanaikaisten rakennustyömaiden vuoksi kohde oli logistisesti erittäin haastava. Ainutlaatuinen kohde toteutettiin KVR-urakkana, pois lukien arkkitehtuurinen suunnittelu.

Arkkitehti:
Petri Kemppinen ja Sami Vuorinen / Arkkitehtitoimisto Vuorinen

KEPELIN PÄIVÄKOTI

Kaupunki:
Espoo
Rakennusvuosi:
2013

Uudisrakennuskohteen rakennuttaja oli Espoon kaupunki ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Skammi Oy. Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy toteutti hankkeen KVR-urakkana. Päiväkodin tiloissa toimii kuusi ryhmää, joista kaksi on vuorohoitoryhmiä. Urakka valmistui kaksi kuukautta etuajassa. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1795 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,17M€.

Rakennuttaja:
Espoon kaupunki
Arkkitehti:
Arkkitehtitoimisto Skammi Oy

Kauppakeskus Capri

Kaupunki:
Lappeenranta
Rakennusvuosi:
2013

Evälahti toteutti rakennuksen, jossa toimii hyvin erilaisia toimintoja ja palveluita, mm. Angry Birds huvipuisto. Suunnittelun keskeinen pyrkimys oli saada aikaan erityisesti juuri tähän paikkaan räätälöity ratkaisu: kaupallinen toimivuus, persoonallinen estetiikka ja näistä aineksista saadun tuloksen sovittaminen uuden kylpylän ja vanhan rakennuskannan yhteyteen. Kohde on osa Holiday Club Saimaan kokonaisuutta.

Arkkitehti:
Imatran arkkitehtuuritoimisto IM-ARK

Kasukkalan koulu

Kaupunki:
Lappeenranta
Rakennusvuosi:
2010

KVR-urakkana toteutettu kohde, johon kuului olennaisesti myös kohteen suunnittelu. Idyllinen uusi puurakenteinen kyläkoulu, joka on varustettu nykyaikaisella opetustekniikalla. Erikoisuutena kohteessa on maalämpö lämmitysmuotona, joka oli aikanaan suuremmissa julkisissa rakennuksissa harvinaista.

Rakennusajankohta: 1/10 – 11/10

Arkkitehti:
Arkkitehtuuritoimisto Riitta ja Kari Ojala

Yhteystiedot