Evälahti – monipuolinen ja arvostettu rakentaja

Rakennusliike Evälahti Oy on vahva ja tunnettu toimija ydintoiminta-alueellaan Etelä-Karjalassa. Vuonna 1950 perustettu Evälahti Oy on Suomen kolmanneksi vanhin saman suvun omistuksessa oleva  järjestäytynyt rakennusalan perheyritys. Yrityksen kotipaikka on Imatra ja vuonna 2010 perustetun tytäryrityksen Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy:n myötä Evälahti rakentaa enemmän myös pääkaupunkiseudulla.

Evälahdella on alusta asti ollut vahva vastuullisuuden ja aidon kumppanuuden kulttuuri, jossa arvostetaan luottamusta ja laadukasta viimeistelyä, josta voi olla ylpeä.

Päätoimialamme on talonrakentaminen sekä uudisrakennus- että peruskorjauskohteissa. Urakoimme monipuolisesti asunto-, liike-, teollisuus- ja julkishallinnon kohteita. Oma asuntotuotantomme synnyttää jatkuvasti laadukkaita asuntokohteita, lisäksi toteutamme liike- ja toimitiloja keskeisille paikoilla sijaitseville tonteille. Evälahti konserniin kuuluvat Rakennusliike Evälahti Oy, Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy, Evä-Kara Oy ja Eva Properties Ltd. Tytäryritysten kautta harjoitamme rakentamisen lisäksi kiinteistösijoitustoimintaa sekä sijoitusliiketoimintaa.

Työllistämme Evälahti konsernissa yhteensä 90-120 henkilöä ja liikevaihtomme on 25-45 miljoonaa euroa. Olemme rakentaneet seitsemän vuosikymmenen aikana tuhansia koteja sekä uudiskohteissa että peruskorjauskohteissa. Vakavaraisena yrityksenä perustajaurakointi on meille tärkeä liiketoiminnan osa urakkatuotannon ohella. Asuntojen lisäksi olemme rakentaneet lukuisia julkisia rakennushankkeita, kuten esimerkiksi sairaaloita, virastoja ja kouluja. Yli tuhanteen toteutettuun kohteeseemme sisältyy myös useita liike- ja toimitilarakennuksia sekä teollisuuskohteita. Toteutamme hankkeita joustavasti useilla eri urakkamuodoilla, kuten esimerkiksi kilpailu-, neuvottelu-, tavoitehinta- ja KVR-urakoina sekä laskutöinä.

Missiomme

Evälahden missiona on kestävä ja kehittyvä liiketoiminta ja yrityksen varallisuuden kasvattaminen, joka mahdollistaa toiminnan jatkumisen pitkälle tulevaisuuteen. Tämä edellyttää toiminnalta tehokkuutta ja kannattavuutta. Viimeistelty työnjälki näkyy kaikessa toiminnassamme. Haluamme vaalia tyyliä ja vaikuttaa kaupunkikuvaan kaunistavasti. Kun voimme vaikuttaa arkkitehtuuriin, kunnioitamme rakennettavan kohteen ympäristöä. Haluamme jättää tuleville polville kauniin, kestävän, terveellisen, toiminnallisen ja turvallisen rakennetun ympäristön. Hyvän rakennustavan vaaliminen on meille kunnia-asia ja meillä on hyvä maine työntekijöiden, asiakkaiden ja rakennuttajien keskuudessa.

Marssitie Saimaalta
Marssitie Saimaalta

Laadukas rakentaminen on tarkkuutta ja tiimityötä

Evälahdella laatu tarkoittaa viimeisteltyä lopputuotetta, joka valmistuu ajallaan sekä täyttää ja parhaimmillaan jopa ylittää asiakkaan odotukset ja vaatimukset. Olemme avulias ja sanojemme mittainen yhteistyökumppani ja meidän kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä.

Toimimme rakennusalalla palveluyrityksenä. Arvostamme osaamistamme ja meille on kunnia-asia, että työmme jälki on viimeisteltyä. Pidämme sen, minkä lupaamme. Työt valmistuvat aikataulussa ja suunnitelmien mukaan. Pidämme huolen siitä, että projekti onnistuu kokonaisuutena ja että lopputulos on sovitunlainen, kun huomioituina ovat niin kustannukset, toimivuus, laatu, aikataulu kuin estetiikkakin.

Toimintaamme ohjaavat arvot <3

Evälahti pitää toiminnassaan yllä korkeata yritysmoraalia, toiminnan tehokkuutta ja hyvää viimeistely- sekä laatutasoa.

Joukkuepeli

arvostamme yhteistyötä
Haluamme onnistua yhdessä.

Olemme joukkuepelaajia. Arvostamme omaa joukkuettamme ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Pidämme huolta omistamme, kuin perheestämme.

Ymmärrämme myös, että hankkeet ovat joukkuepeliä ja toimimme suoraselkäisesti sekä arvostamme hyvää yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Tuloksentekokyky

Vahvalla tuloksella mahdollistamme toiminnan kehittämisen ja sen jatkumisen pitkälle tulevaisuuteen.

Toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi on tärkeää säilyttää vahva tuloksentekokyky. Hyvän taloudellisen aseman avulla mahdollistamme jatkuvan toimintamme kehittämisen.

Teemme kaikkemme, että meidän kanssamme toteutetut hankkeet ovat kustannustehokkaita myös asiakkaillemme.

Tinkimättömyys

Haluamme olla ylpeitä työmme jäljestä

Aikataulussa pysyminen sekä laadukas rakentaminen ja viimeistely ovat meille kunnia-asia.

Noudatamme herrasmiesmäisesti hyvää rakennustapaa ja meidän sanaamme voi luottaa. Meidän asiakkaanamme pääsee itse helpommalla.

Olemme vastuullisia kaikessa toiminnassamme.

Laatujärjestelmämme on Rala-sertifioitu

RALA-sertifiointi osoittaa, että yrityksen laadunhallintatyö on hyvällä tasolla ja että yritys kehittää toimintatapojaan järjestelmällisesti edelleen. Arviointiperusteissa on huomioitu yrityksen onnistumisen ja menestymisen kannalta keskeiset toimintatavat.

RALA-sertifiointi on ISO-järjestelmän pohjalta suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin räätälöity puolueeton sertifiointimenettely, joka perustuu yrityksen johtamisjärjestelmän jatkuvaan arviointiin.

Suomen Asiakastieto on myöntänyt meille Platina-sertifikaatin

Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Platina luokitus toimii merkkinä pitkäkestoisesta luotettavasta ja kannattavasta liiketoiminnasta.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Yhteyshenkilömme vastaavat kysymyksiin mielellään.

Katso yhteystietomme

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 2
As Oy Helsingin Kirjekyyhky 2 – Evälahti Uusimaan toimisto

Haluaisitko töihin perhe­yritykseen, jossa töitä tehdään vahvalla ammatti­ylpeydellä? Lue lisää

”Tänään olemme valmiita huomista varten, lisäämään siihen
entistä voimakkaammin vaatimuksen niiden ihmisten
tulevaisuudesta ja hyvinvoinnista, jotka yrityksessämme
palvelevat.

Tehtävä ei ole helppo, sillä saamme valmistautua vastaan-
ottamaan yhä kovempaa kilpailua. Mutta erikoistumalla,
lisäämällä rationaalista ajattelua, kehittämällä henkilökun-
taa, käyttämällä parasta mahdollista asiantuntija-apua sekä
uskomalla, että kaikki voidaan tehdä huomenna
nopeammin, paremmin ja halvemmalla kuin ennen, tuo
toiminta-ajatus lisävaatimuksineen voidaan toteuttaa.”
-Kauko Evälahti, 1961

Iltalehden asumisartikkeli kesäkuussa 2022