EVÄLAHTI UUSIMAA – LAADUKKAASTI PARAS LOPPUTULOS

RAKENNUSLIIKE EVÄLAHTI UUSIMAA OY – LAADUKKAASTI PARAS LOPPUTULOS

Rakennamme pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella niin perinteisenä kokonaisurakkana, kuin myös KVR-urakkana. Lisäksi toteutamme hankkeita erilaisilla yhteistoimintaurakkamuodoilla ja meillä on myös omaa asuntotuotantoa. Teemme sekä uudisrakentamista että korjausrakentamista ja ydinosaamistamme ovat erityisesti päiväkodit.

Etsitkö kumppania tai urakoitsijaa projektillesi?

Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen ja ammattitaitoon, joiden avulla varmistamme asiakkaillemme laadukkaan ja taloudellisen lopputuloksen.

Toimimme luottokumppaninasi toimi- tai liiketilaprojektissasi. Voimme auttaa suunnittelun, rakentamisen ja tontin hankinnan lisäksi myös kohteen rahoituksen sekä vuokralaisten hankinnassa.

Vermon päiväkoti, Espoo

Loistavia rakentamisen esimerkkejä usealta vuosikymmeneltä

Osaamisemme ja laatutietoisuutemme näkyvät jokaisessa rakentamassamme asunnossa, toimitilassa ja kohteessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista rakentamisen laatua, jossa näkyy Evälahti konsernin yli seitsemän vuosikymmenen kokemus ja osaaminen.

Yhteystiedot

Evälahti Uusimaan laatujärjestelmä on Rala-sertifioitu

Laatujärjestelmämme on Rala-sertifioitu

RALA-sertifiointi osoittaa, että yrityksen laadunhallintatyö on hyvällä tasolla ja että yritys kehittää toimintatapojaan järjestelmällisesti edelleen. Arviointiperusteissa on huomioitu yrityksen onnistumisen ja menestymisen kannalta keskeiset toimintatavat.

RALA-sertifiointi on ISO-järjestelmän pohjalta suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin räätälöity puolueeton sertifiointimenettely, joka perustuu yrityksen johtamisjärjestelmän jatkuvaan arviointiin.

Evälahti Uusimaalle on myönnetty Suomen Vahvimmat sertifikaatti

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, joilla on vahva luottoluokitus.

Suomen vahvimmat

Olemme osa Evälahti konsernia

Rakennusliike Evälahti Oy on vuonna 1950 perustettu, Suomen kolmanneksi vanhin edelleen saman suvun omistuksessa oleva rakennusliike. Evälahdella on aina ollut perinteitä kunnioittava ja laatua vaaliva yrityskulttuuri. Yrityksen kotipaikka on Imatra, josta käsin se operoi Etelä-Suomessa ydinalueenaan Etelä-Karjala. Rakentamisen lisäksi vakavarainen Evälahti Oy harjoittaa myös kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa Etelä-Karjalassa ja pääkaupunkiseudulla.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Ota yhteyttä!

Pasilan Postipuisto kesällä 2021