Vuokrattavat asunnot – parhailla paikoilla

Ainutlaatuinen mahdollisuus asua uudessa kodissa

Upeat, laadukkaasti rakennetut kodit etsivät asukkaita

Laadukkaat vuokra-asuntomme sijaitsevat Pasilan Postipuistossa, Imatralla ja Lappeenrannassa.

Oman asunnon hankinta on aina ensisijaisesti taloudellisempi vaihtoehto kuin vuokralla asuminen. Muistathan, että voit aloittaa asumisen vuokralla ja ehdottaa asuntokauppaa myöhemminkin niin halutessasi.

Kysy vapaiden vuokra-asuntojen tilanne jättämällä yhteydenottopyyntö.

Tutustu asuntokohteisiimme:


Kiinnostuitko ja haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä.


Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Meillä on juuri valmistuneita ja valmistuvia asuntoja loistavilla sijainneilla Helsingissä Postipuistossa sekä Lappeenrannan keskustassa.

Tutustu asuntoihimme ja kohteisiimme!

mies bussipysäkillä

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 7

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 7 on toukokuun 2023 lopussa valmistunut kohde Postipuistossa Pohjois-Pasilassa. Kirjekyyhky 7:n lämmitysmuoto on ekologinen maalämpö. Asunnot ovat ihanan valoisia ja niissä on omat parvekkeet. Taloyhtiöllä on yhteiset saunaosastot ja pesula sekä kuivaushuoneet.

Kohteessa on tällä hetkellä vuokrattavissa eri asuntotyyppejä, ota yhteyttä ja kysy lisää:


As Oy Helsingin Kirjekyyhky 6

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 6 valmistuu joulukuussa 2023 Kirjekyyhky 7:n viereen Postipuistoon. Tästä kohteesta löytyy esimerkiksi yksiöitä ja kaksioita. molemmissa kohteissa on myös suurempia perheasuntoja, mikäli etsit suurempaa asuntoa.

Kompakti yksiö koko asunnon levyisellä parvekkeella

Tähän kaksioon tulee valoa kahdesta suunnasta ja vitsi minkä kokoinen parveke!

Tutustu kohteeseen tarkemmin ja kysy lisää!

Postipuisto

Pasilan Postipuistossa asutaan ihan Keskuspuiston välittömässä läheisyydessä ja samalla Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä. Entisenä maalikennekeskuksena Postipuistoon on erityisen hyvät liikenneyhteydet autolla. Matka Helsingin keskustaan taittuu 20 minuutissa, lentokentälle vartissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa. Korttelin asukkailla on muuten käytössä yhteiskäyttöautoja. Ilmalan ja Käpylän asemien läheisyys ja toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Myös raitiotielle on alustava varaus alueella.


As Oy Lappeenrannan Arkadi

As Oy Lappeenrannan Arkadi on kesäkuussa 2023 valmistunut uudiskohde aivan Lappeenrannan keskustassa. Liikenneyhteydet ovat huiput ja kaikki keskustan palvelut ja toisaalta satama ja luonto ovat aivan kiven heiton päässä.

yksiö Lappeenrannan keskustassa

Arkadilla on privaatti kattopiha Saimaa-näkymin ja talon asukkailla on käytössään Omagon yhteiskäyttöauto.

Kaksio omalla parvekkeella ja vaatehuoneella

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Kiinnostuitko ja haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä.

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi asunto uudiskohteesta on hyvä vaihtoehto?

  • Hyvien yhteyksien äärellä sijaitseva, nykyaikainen ja energiatehokas.
  • Uudiskohteessa kaikki on uutta kodin pintamateriaaleista kodinkoneisiin ja pohjaratkaisut on suunniteltu nykyaikaisille tarpeille.
  • Uudiskohteet on suunniteltu esteettömiksi ja soveltuvat näin kodiksi myös liikuntarajoitteisille.
  • Uudiskohteessa ei tarvitse huolehtia tulevista remonteista ja korjauksista. Asumisen kulut ovat suhteellisen vakaat ja hyvin ennakoitavissa.
  • Uudiskohteessa ei tarvitse huolehtia myöskään pihatöistä tai lumitöistä. Kodin voi turvallisesti myös jättää esimerkiksi pidempien reissujen ajaksi.
  • Nykyaikaiset uudiskohteet ovat pääsääntöisesti kymmeniä prosentteja energiatehokkaampia vanhoihin asuntoihin verrattuna. Tämä johtuu muun muassa tämän päivän tiukemmista vaatimuksista ja nykyaikaisista talotekniikkajärjestelmistä, kuten ilmanvaihdosta.
  • Uudiskohteissa panostetaan yhteisiin tiloihin ja kohteista löytyykin usein saunaosastot, kerhotiloja, etätyötiloja, hyvin tilaa polkupyörien säilytykseen ja huoltoon. Myös esimerkiksi sähköautonlataus on nykyään usein mietitty suoraan ja useista kohteista löytyy myös yhteiskäyttöautoja.
  • Oletko miettinut oman asunnon ostamista? Uudisasunnon omistajaksi pääsee itse asiassa melko pienellä omalla pääomalla, kun hyödyntää rahoituksessa joustavaa taloyhtiölainaa. Evälahden uudiskohteissa taloyhtiölainan osuus on jopa 70% asunnon velattomasta myyntihinnasta, jolloin maksat kaupantekohetkellä kauppahinnan, eli noin 30% velattomasta hinnasta.

Lue Iltalehden asumisartikkelista mitä etua on uudiskohteen valitsemisesta.