Ensiasunnon ostaja

Oletko miettinyt miltä tuntuisi herätä uudessa omassa, omassa kodissa?

Myöhästyitkö mahdollisuudesta hyödyntää ensiasunnon ostajan veroetu vuoden 2023 loppuun mennessä?

Ei hätää.

Me lupasimme ennen vuoden vaihdetta tuplata ensiasunnon ostajan edun.

Ja olemme päättäneet jatkaa uudella tarjouksella ensiasunnon ostajille myös kaupoissa, jotka tehdään huhtikuun 2024 loppuun mennessä

Kolikko-ja-verso

Nyt lupaamme jopa paremman säästön, kuin aiempi varainsiirtoveron säästön tuplaus!

Kesän 2024 tarjouksemme asunnon ostajalle:

Kun teet asuntokaupan elokuun 2024 loppuun mennessä, saat 3%:n alennuksen asunnon velattomasta myyntihinnasta ja maksamme vastikkeet vuoden 2024 loppuun saakka.

Kiinnostuitko ja haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä.

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Meillä on uudiskohteissamme muuttovalmiita ensiasunnon ostajalle sopivia asuntoja loistavilla sijainneilla Helsingissä Postipuistossa sekä Lappeenrannan keskustassa.

Tutustu ensiasunnonostajalle sopiviin asuntoihimme ja kohteisiimme!

mies bussipysäkillä

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 7

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 7 on toukokuun 2023 lopussa valmistunut kohde Postipuistossa Pohjois-Pasilassa. Kirjekyyhky 7:n lämmitysmuoto on ekologinen maalämpö. Asunnot ovat ihanan valoisia ja niissä on omat parvekkeet. Taloyhtiöllä on yhteiset saunaosastot ja pesula sekä kuivaushuoneet.

Tutustu kohteeseen tarkemmin!


As Oy Helsingin Kirjekyyhky 6

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 6 valmistui joulukuussa 2023 Kirjekyyhky 7:n viereen Postipuistoon. Tästä kohteesta löytyy ensiasunnon ostajalle esimerkiksi yksiöitä ja kaksioita. molemmissa kohteissa on myös suurempia perheasuntoja, mikäli etsit suurempaa asuntoa.

Kompakti yksiö koko asunnon levyisellä parvekkeella

Tähän kaksioon tulee valoa kahdesta suunnasta ja vitsi minkä kokoinen parveke!

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Postipuisto

Pasilan Postipuistossa asutaan ihan Keskuspuiston välittömässä läheisyydessä ja samalla Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä. Entisenä maalikennekeskuksena Postipuistoon on erityisen hyvät liikenneyhteydet autolla. Matka Helsingin keskustaan taittuu 20 minuutissa, lentokentälle vartissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa. Korttelin asukkailla on muuten käytössä yhteiskäyttöautoja. Ilmalan ja Käpylän asemien läheisyys ja toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Myös raitiotielle on alustava varaus alueella.


As Oy Lappeenrannnan Arkadi

As Oy Lappeenrannan Arkadi on kesäkuussa 2023 valmistunut uudiskohde aivan Lappeenrannan keskustassa. Liikenneyhteydet ovat huiput ja kaikki keskustan palvelut ja toisaalta satama ja luonto ovat aivan kiven heiton päässä.

Ikioma yksiö Lappeenrannan keskustassa

Arkadilla on privaatti kattopiha Saimaa-näkymin ja talon asukkailla on käytössään Omagon yhteiskäyttöauto.

Kaksio omalla parvekkeella ja vaatehuoneella

Tutustu kohteeseen tarkemmin!

Kiinnostuitko ja haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä.

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi asunnon ostaminen uudiskohteesta on hyvä vaihtoehto myös ensiasunnon ostajalle?

  • Oma asunto on aina myös sijoitus. Hyvien yhteyksien äärellä sijaitseva, nykyaikainen ja energiatehokas uudisasunto varsinkin.
  • Asuessasi vuokralla, kerrytät vuokranantajan varallisuutta. Omistusasunnossa lainanlyhennykset ja pitkällä aikavälillä myös asunnon arvonnousu, kerryttävät omaa varallisuuttasi.
  • Ensiasunnon ostaminen voi myös olla lähtölaukaus asuntosijoittamiselle, kun et myykään ensiasuntoa muuttaessasi seuraavaan asuntoosi, vaan jätät sen vuokralle. Toisaalta voit vuokrata ensiasuntosi myös, jos muutat hetkellisesti toiselle paikkakunnalle tai jopa ulkomaille.
  • Uudiskohteessa kaikki on uutta kodin pintamateriaaleista kodinkoneisiin ja pohjaratkaisut on suunniteltu nykyaikaisille tarpeille.
  • Uudiskohteet on suunniteltu esteettömiksi ja soveltuvat näin kodiksi myös liikuntarajoitteisille.
  • Uudisasunnon omistajaksi pääsee itse asiassa melko pienellä omalla pääomalla, kun hyödyntää rahoituksessa joustavaa taloyhtiölainaa. Evälahden uudiskohteissa taloyhtiölainan osuus on jopa 70% asunnon velattomasta myyntihinnasta, jolloin maksat kaupantekohetkellä kauppahinnan, eli noin 30% velattomasta hinnasta.
  • Uudiskohteessa ei tarvitse huolehtia tulevista remonteista ja korjauksista. Asumisen kulut ovat suhteellisen vakaat ja hyvin ennakoitavissa.
  • Uudiskohteessa ei tarvitse huolehtia myöskään pihatöistä tai lumitöistä. Kodin voi turvallisesti myös jättää esimerkiksi pidempien reissujen ajaksi.
  • Nykyaikaiset uudiskohteet ovat pääsääntöisesti kymmeniä prosentteja energiatehokkaampia vanhoihin asuntoihin verrattuna. Tämä johtuu muun muassa tämän päivän tiukemmista vaatimuksista ja nykyaikaisista talotekniikkajärjestelmistä, kuten ilmanvaihdosta.
  • Uudiskohteissa panostetaan yhteisiin tiloihin ja kohteista löytyykin usein saunaosastot, kerhotiloja, etätyötiloja, hyvin tilaa polkupyörien säilytykseen ja huoltoon. Myös esimerkiksi sähköautonlataus on nykyään usein mietitty suoraan ja useista kohteista löytyy myös yhteiskäyttöautoja.

Lue Iltalehden asumisartikkelista mitä etua on uudiskohteen valitsemisesta.