Teollisuus­rakentaminen

Teollisuusrakentaminen on aina ollut tärkeä osa toimintaamme. Evälahdella on pitkä kokemus teollisuusrakentamisesta. Tekninen osaamisemme ja ammattitaito sekä toimiva konsernirakenne, mahdollistavat pienten ja suurten projektien kitkattoman toteutuksen suunnitellussa tavoiteaikataulussa.

Teollisuusrakentamisen hankkeet vaativissakin olosuhteissa

Olemme tottuneet haastaviin ja jopa vaikeisiin olosuhteisiin. Toteutamme rakennusprojektit ympäristöissä, missä tuotanto pyörii täysillä lähiympäristössä. Pystymme kokemuksemme turvin ohjaamaan hankkeen suunnittelua ja rakentamista siten, että lopputulos vastaa vaativiakin tarpeita. Tavoitteemme on taloudellinen kokonaisratkaisu, missä kiinteistön koko elinkaari on huomioitu hyvin.

teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentamisen referenssit

Cytomed lääketuotantolaitos

Kaupunki:
Lappeenranta
Rakennusvuosi:
2012

Rakennus toimi aiemmin konepajana, joka kunnostettiin uuteen käyttötarkoitukseen. Kohteeseen toteutettiin nykyaikaiseen lääketuotantoon soveltuvat korkealaatuiset tilat, joissa haastavaa rakentamista oli esimerkiksi useat puhtausluokitellut tilat.

Tetra Pak

Kaupunki:
Imatra
Rakennusvuosi:
2011

Ennen remonttia osa Mansikkalan yritystaloa, jossa oli varastoja ja teollisuustiloja. Remontin jälkeen saatiin uudet tuotantotilat nestepakkauskartonkitehtaalle sekä varastotiloja. Sisätilat purettiin lähes rungolle ja rakennettiin täysin uudelleen. Myös kattoa uusittiin. Hanke toteutettiin erittäin tiukassa aikataulussa ja tuotanto saatiin käyntiin ennätysajassa.

Metsä board Simpele

Kaupunki:
Simpele
Rakennusvuosi:
2006

Evälahti on toteuttanut kohteessa useita eri kokoisia urakoita. Voimalaitoksen sisätilat uusittiin vuonna 1998, arkittamo urakoitiin vuonna 2005, jonka jälkeen arkittamoon on tehty lisäksi kaksi laajennusta. Vuosina 2005-2006 toteutettiin kohteen mittavin urakka: kartonkitehtaan laajennus sekä siihen liittyviä pienempiä osaurakoita.

Rakennusajankohta: 1998-2006

Yhteystiedot

Jouni Pohjolainen

Toimitusjohtaja
Rakennusliike Evälahti

0400 184 998
jouni.pohjolainen@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö