Etusivu / Asunnot / Helsinki / Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2 / 4h+kt Postiljooninkatu 3 A 9

4h+kt Postiljooninkatu 3 A 9

Postiljooninkadulle aukeava neliö 4. kerroksessa

499 000,00€78,0 m22021

Kuvagalleria

Kuvagallerian visualisointikuvat ovat havainnekuvia useista eri asuntotyypeistä.

Postiljooninkadulle aukeava neliö 4. kerroksessa

Miltä kuulostaisi huoleton kerrostaloasuminen loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa?

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 2 sijaitsee urbaanissa ja viihtyisässä Postipuistossa.

Alueelle rakennetaan etenkin perheasuntoja, joiden välittömästä läheisyydestä löytyy kattavat palvelut sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Entisenä maaliikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle ja asemien läheisyys sekä toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet.

Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan, asumismukavuutta lisäävät myös mm. talon alla sijaitsevat autopaikat sekä hulppea saunaosasto ja yhteistilat ullakkokerroksessa.

Asuntoon on toteutettu lisähuone ja muutoksen jälkeen se on 4h+kt -asunto. Tähän asuntoon kuuluu pysäköintioikeus, vuokratontin osa on lunastettu omaksi ja se sisältyy velattomaan myyntihintaan.

URBAANISSA JA VIIHTYISÄSSÄ POSTIPUISTOSSA ASUTAAN SUOMEN PARHAIDEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Pohjois-Pasilan entisen maaliikennekeskuksen tilalle tulee viihtyisä asuinalue Keskuspuiston kupeeseen. Alueelle rakennetaan etenkin perheasuntoja.

AS OY HELSINGIN KIRJEKYYHKY 2:ssa pääset nauttimaan valoisuudesta, luonnon läheisyydestä ja huolettomasta kerrostaloasumisesta loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa. 8-kerroksisesta talosta löytyy yhteensä 33 modernia asuntoa kompakteista yksiöistä tilavampiin 4h+k+s -asuntotyyppeihin asti.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle syntyy noin 2 000 uutta työpaikkaa. Pohjois-Pasilaan Postipuistoon, entisen maaliikennekeskuksen paikalle, rakentuu tiivis ja urbaani asuinalue, jossa tulee aikanaan asumaan lähes 6000 helsinkiläistä.

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2:n tarina alkaa Helsingin historian suurimmasta asuntorakentamisen kumppaanuuskaavoitushankeesta. Kirjekyyhky 2 sijoittuu kortteliin, jonka kilpailuehdotus on yksi kolmesta Helsingin kaupungin järjestämän Pohjoisen Postipuiston tontinluovutuskilpailun voittajasta.

NAUTI LUONNOSTA JA SEURAA VUODENAIKOJEN VAIHTELUA KESKUSPUISTOSSA

Koko Pasilaan ja Postipuistoon rakennetaan aivan uutta Helsinkiä ja alueen palvelut kehittyvät koko ajan. Postipuistoon on tulossa alakoulu ja kaksi päiväkotia. Lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee Kirjekyyhky 2:n naapuritalossa.

Asuntojen takapihalta aukeavat Helsingin keuhkot eli vehreä keskuspuisto. Upea keskuspuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, retkeilyyn ja virkistäytymiseen, sillä puistoalueelta löytyy jopa yli sata kilometriä ulkoilureittejä. Postipuiston välittömässä läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta ja sen elvyttävästä voimasta.

PASILAN POSTIPUISTOSSA ASUT SUOMEN PARHAIDEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Postipuiston alue kannustaa asukkaitaan käyttämään ympäristöystävällisiä liikkumismuotoja. Asuinalueelta toteutetaan hyvät jalankulku­ ja polkupyöräyhteydet Keskuspuistoon ja Käpylän asemalle. Pyörällä pääset helposti nauttimaan Keskuspuiston kattavista pyöräilyreiteistä. Lisäksi Helsingin kaupunki suunnittelee jatkavansa pyörä verkko Baanaa Postipuistoon.

Ilmalan ja Käpylän asemien läheisyys ja toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Bussit tulevat kulkemaan aivan Kirjekyyhky 2:n edestä ja lähin pysäkki on alle 100 m päässä talosta. Alueelle on suunnitteilla myös raitiotievaraus. Postipuistosta on helppo kulkea myös Pasilan asemalle, josta on Suomen parhaat liikenneyhteydet, suuntautui matkasi minne tahansa.

Entisenä maalikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle. Matka Helsingin keskustaan taittuu 20 minuutissa, lentokentälle vartissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa. Kirjekyyhky 2:lle kuuluu 17 pysäköintioikeutta parkkihallin nimeämättömille paikoille ja ne myydään asuntojen yhteydessä.

ASUNNOT

Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan, asumismukavuutta lisäävät myös mm. talon alla sijaitsevat autopaikat sekä hulppea saunaosasto ja yhteistilat ullakkokerroksessa. Noin puolet autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteillä. Autolta pääsee kulkemaan esteettömästi ja sisäkautta suoraan asuntoon.

Asunnot ovat selkeitä, avaria ja tehokkaita. Lähes kaikkien asuntojen sisäänkäynnistä on suora näkymä ulos, mikä lisää pienempienkin asuntojen tilallisuuden tuntua. Länteen ja itään avautuvat suuret lasitetut parvekkeet jatkavat asuntojen oleskelutiloja ulos.

Tutustu asuntoihin tarkemmin ja lataa esite sekä hinnasto kotisivuiltamme: https://www.evalahti.com/fi/myytavat-asunnot/helsinki/kirjekyyhky

KOHDE ON MUUTTOVALMIS! Sovi henkilökohtainen esittelyaika: asunnot@evalahti.com/ 0405164375

Lisätietoja

Rakennustapaseloste
Asemapiirros
Kohde-esite

Yhteystiedot

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö
Sijainti
Postiljooninkatu 3 A 9
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Omistus
Huoneiston kokoonpano
4h+kt
Huoneita
4
Asuinpinta-ala
78,0 m2
Kerros
4/8
Rakennusvuosi
2021
Vapautuu
31.08.2021
Varaustilanne
Myynnissä
Velaton hinta
499 000€
Myyntihinta
200 000€
Velkaosuus
299 000€
Neliöhinta
6 397€ / m2
Hoitovastike
371€ / kk
Yhtiövastike
371€ / kk
Vesimaksun lisätiedot
20.00 EUR/kk. mittarin mukaan
Sauna
Ei
Taloyhtiön sauna
Kyllä
Sauna information
taloyhtiön saunaosasto ullakkokerroksessa
Parveke
lasitettu parveke
Hissi
Kyllä
Lämmitys
kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyypin kuvaus
huopa
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2
Yhteiset tilat
pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarasto, vapaa-ajantila ullakkokerroksen saunaosaston yhteydessä
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Energiatodistus
On
Tontin koko
809,00 m2
Tontin vuokra
97 000,00 EUR/v
Tontin vuokra-aika päättyy
2050
Auton säilytys
17 nimeämätöntä pysäköintioikeutta korttelin parkkihallissa, myyty