Lappeenrannan paraatipaikalla Saimaan rannalla tyylikäs asuntoalue, jossa kahdeksankerroksisia kerrostaloja sekä kolmekerroksisia pienkerrostaloja. Laadukkaasti viimeistellyssä kohteessa on erikokoisia asuntoja sekä ylellisiä terassiasuntoja. Erikoisuutena tilava pysäköintihalli, joka on toteutettu talon pihan alle.

Nuorisosäätiön rakennuttama 56 asuntoa käsittävä 4-kerroksinen asuinkerrostalo. Toteutettu KVR-urakkana.

Asuntourakointi. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n rakennuttamat kaksi 7-kerroksista asuinkerrostaloa, joissa on yhteensä 72 vuokra-asuntoa. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja kohde on savuton. Kohde valmistui kokonaisuudessaan 5kk rakennuttajan antamaa urakka-aikaa aiemmin.

Rakennusajankohta: 10/15-11/16

Kaupungin keskeisimmällä paikalla sijaitseva Lappeenrannan City on 6- ja 8-kerroksinen kaksiosainen liike- ja asuinrakennus maanalaisella pysäköintihallilla, yhteensä noin 6500 kem2. Ydinkeskustan henkeen kuuluu, että katutaso ja toinen kerros ovat liikekäytössä. Asunnot on suunniteltu siten, että ne aukeavat heti eteisestä avarina tiloina. Pysäköintipaikat ja muut yhteistilat sijaitsevat kolmessa maanalaisessa kerroksessa. Osa toisen kerroksen kattopinnasta rakennettiin viherkatoksi. Asunnoistaa noin 2/3 rakennettiin suoraan OP Vuokratuotto Erikoissijoitusrahastolle

As Oy Lappeenrannan City toteutettiin työyhteenliittymänä Jatke Oy:n kanssa.

Imatrankosken ydinkeskustaan, aivan torin laidalle taloyhtiön omalle tontille on vuonna 2017 syksyllä valmistunut 7-kerroksinen liike- ja asuintalo maanalaisella pysäköintihallilla, yhteensä noin 6800 kem2. Kaikissa asunnoissa on ylellisen leveä lasitettu parveke, laatoitetut kosteat tilat, pääosin tammiparkettilattiat sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Osassa asuntoja on oma sauna ja taloyhtiössä on myös yleinen sauna. Asunnonhaltijat voivat halutessaan ostaa erillisen autohalliosakkeen. As Oy Imatran Koskitori toteutettiin yhteistyössä Mitran (ent. Imatran YH-rakennuttaja Oy) ja Imatran Seudun Yritystilat Oy kanssa.Asunnoista hieman alle puolet toteutettiin Mitralle osaomistusasunnoiksi.

Laajennuksessa suuren ja monipuolisen kylpylä Taikametsän allastilat kasvoivat yli 1500 neliöön ja allasvalikoima kasvoi 16 altaaseen. Lisäksi kylpylään rakennettiin kahden pienemmän liukumäen rinnalle uusi 80 metrin vesiliukumäki.

Imatrankoskelle KVR-urakkana toteutettuun kohteeseen rakennettiin 60 tehostetun hoivan palveluasuntoa sekä 20 senioriasuntoa. Palvelutalon käyttäjänä on Attendo Koski.

Imatran kaupungille rakennettiin komea uusi koulurakennus Vuoksenniskan Koulukeskuksen alakoululaisille, laajuudeltaan 3900 kem2.

Rakennusajankohta 2/2018 – 6/2019

Imatran kaupungille rakennettiin kaupungin omana arkkitehtisuunnitteluna toteuttamana Harjaantumiskoulun laajennus Vuoksenniskalle, laajuudeltaan 900 kem2.

Rakennusajankohta 2015-2016

SARA Suomen Aluerakennuttaja Oy:n rakennuttama 62 asunnon palvelutalo nimeltään Attendo Saarni toteutettiin KVR-urakkana Lappeenrannan Palloon. Kohde on suunniteltu ja rakennettu esteettömäksi ja osa asunnoista on tehostetun hoivan asuntoja, osa vuokra-asuntoja. Kerroksissa on ryhmäkodit ja katutasossa valmistuskeittiö ja ruokailutila.

Rakennusajankohta 2018-2019