Uudisrakennuskohteen tilaajana toimi VTK Kiinteistöt Oy sekä Vantaan kaupunki. Rakennus on vesilaitoksen aluetukikohta, pinta-alaltaan noin 2800 m², jonka lisäksi varastorakennukset. Kohteessa tehtiin vaativia paikallavalurakenteita. Rakennuttaja oli VTK Kiinteistöt Oy ja arkkitehdiksi valittiin MK2 Oy. Hankemuoto oli jaettu urakka ja rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy. Hankkeen kokonaiskustannus oli 4,9M€.

Omatuotanto. Tyylikkäitä ja korkealaatuisia kaksikerroksisia perheasuntoja Lystimäessä Etelä-Espoossa.

Espoon kaupungille toteutettu rakennusurakka Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 1.0 M€.

Uudisrakennuskohteen rakennuttaja oli Espoon kaupunki ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Skammi Oy. Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy toteutti hankkeen KVR-urakkana. Päiväkodin tiloissa toimii kuusi ryhmää, joista kaksi on vuorohoitoryhmiä. Urakka valmistui kaksi kuukautta etuajassa. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1795 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,17M€.

Rakennusliike Evälahti Uusimaa rakensi Kauniaisten kaupungille KVR-urakalla kuuden ryhmän suomenkielisen Sansinpellon päiväkodin Kauniaisiin. Uudisrakennuskohteen suunnitteli Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1600 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,56M€.

Rakennuskohteen tilaajana toimivat VTK Kiinteistöt Oy sekä Vantaan kaupunki. Vantaan Ilolan koulun laajennus käsitti 8 alakoulun luokkaa sekä kaksi  esikouluryhmää. Rakennus liittyi vuonna 1987 rakennettuun Ilolan kouluun. Urakkamuotona oli KVR-urakka ja toteutuksesta vastasi Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy ja arkkitehtina Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy. Rakennus on pinta-alaltaan 1336 m². Hankkeen kokonaiskustannus oli 3,137M€.

OMATUOTANTO! Moderni, laadukas ja hyvin suunniteltu kaksikerroksinen rivitaloyhtiö omalla tontilla järven rannalla, arvostetussa Laaksolahden kaupunginosassa. Yhtiö on viimeisiä järven rannalle rakennettuja rivitaloyhtiöitä Espoossa Kehä 3:n sisäpuolella. Valoisat asunnot ovat kooltaan 122 m². Kullakin asunnolla on kaksi autokatospaikkaa, toinen sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen erillisessä autokatoksessa. Kohde on osa yli 60 vuotta toimineen Evälahti-konsernin laadukasta omaa asuntotuotantoa.

KVR-urakkakohde Kivistön Putkijätteelle, joka on Vantaan kaupungin tytäryhtiö. Rakennus toimii sijaitsee alueen imujätejärjestelmän tukikohtana joka palvelee mm v. 2015 Kivistön asuntomesualuetta. Rakennuksen julkisivuille asetettiin normaalia suuremmat vaatimukset. Rakennuksen tilavuus on 4500 m3.

Omatuotanto. Korkealaatuisia kivitaloasuntoja rapatuilla ulkopinnoilla keskellä Etelä-Espoota Lystimäessä. Asunnot ovat erittäin valoisia ja pohjaratkaisut toimivia. Yhtiössä on lisäksi varasto-osakkeita jotka on ensisijaisesti tarkoitettu yhtiön asukkaille.

Partiolaisten leirikeskuksen päärakennuksen täydellinen remontti.