Vuonna 1930 valmistuneen Sokos Hotel Helsingin 9. kerroksen saunaosasto sekä kabinetti parvekkeineen saneerattiin kokonaisuudessaan.

630 oppilaan Hyvinkääläinen yhtenäiskoulu, johon tehtiin laajennus 120 oppilaalle sekä tilamuutoksia olemassa olevaan rakennukseen. Laajennuksen bruttoala on n. 1075 m2 ja muutososan ala n. 180 m2.

KVR-urakkana Espoon kaupungille toteutettu päiväkoti 126 lapselle. Rakennus on 2-tasoinen rinneratkaisu, jossa on kaksi maantasokerrosta. Rakennus on perustettu osittain kallionvaraisesti ja osittain maanvaraisesti anturoille. Julkisivut ovat paikalla muurattuja. Rakennuksen lämmin bruttoala on 1540 m2.

Vantaan seurakuntayhtymälle toteutettu yksikerroksinen puurakenteinen huoltorakennus, jossa IV-konehuone sijaitsee ullakkotilassa. Rakennus koostuu toimisto-osasta ja konehalliosasta. Laajuus n. 600 m2.

Uudisrakennuskohteen tilaajana toimi VTK Kiinteistöt Oy sekä Vantaan kaupunki. Rakennus on vesilaitoksen aluetukikohta, pinta-alaltaan noin 2800 m², jonka lisäksi varastorakennukset. Kohteessa tehtiin vaativia paikallavalurakenteita. Rakennuttaja oli VTK Kiinteistöt Oy ja arkkitehdiksi valittiin MK2 Oy. Hankemuoto oli jaettu urakka ja rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy. Hankkeen kokonaiskustannus oli 4,9M€.

Omatuotanto. Tyylikkäitä ja korkealaatuisia kaksikerroksisia perheasuntoja Lystimäessä Etelä-Espoossa.

Espoon kaupungille toteutettu rakennusurakka Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 1.0 M€.

Uudisrakennuskohteen rakennuttaja oli Espoon kaupunki ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Skammi Oy. Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy toteutti hankkeen KVR-urakkana. Päiväkodin tiloissa toimii kuusi ryhmää, joista kaksi on vuorohoitoryhmiä. Urakka valmistui kaksi kuukautta etuajassa. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1795 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,17M€.

Rakennusliike Evälahti Uusimaa rakensi Kauniaisten kaupungille KVR-urakalla kuuden ryhmän suomenkielisen Sansinpellon päiväkodin Kauniaisiin. Uudisrakennuskohteen suunnitteli Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1600 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,56M€.

Rakennuskohteen tilaajana toimivat VTK Kiinteistöt Oy sekä Vantaan kaupunki. Vantaan Ilolan koulun laajennus käsitti 8 alakoulun luokkaa sekä kaksi  esikouluryhmää. Rakennus liittyi vuonna 1987 rakennettuun Ilolan kouluun. Urakkamuotona oli KVR-urakka ja toteutuksesta vastasi Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy ja arkkitehtina Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy. Rakennus on pinta-alaltaan 1336 m². Hankkeen kokonaiskustannus oli 3,137M€.