Imatrankosken ydinkeskustaan, aivan torin laidalle taloyhtiön omalle tontille on vuonna 2017 syksyllä valmistunut 7-kerroksinen liike- ja asuintalo maanalaisella pysäköintihallilla, yhteensä noin 6800 kem2. Kaikissa asunnoissa on ylellisen leveä lasitettu parveke, laatoitetut kosteat tilat, pääosin tammiparkettilattiat sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Osassa asuntoja on oma sauna ja taloyhtiössä on myös yleinen sauna. Asunnonhaltijat voivat halutessaan ostaa erillisen autohalliosakkeen. As Oy Imatran Koskitori toteutettiin yhteistyössä Mitran (ent. Imatran YH-rakennuttaja Oy) ja Imatran Seudun Yritystilat Oy kanssa.Asunnoista hieman alle puolet toteutettiin Mitralle osaomistusasunnoiksi.

Laajennuksessa suuren ja monipuolisen kylpylä Taikametsän allastilat kasvoivat yli 1500 neliöön ja allasvalikoima kasvoi 16 altaaseen. Lisäksi kylpylään rakennettiin kahden pienemmän liukumäen rinnalle uusi 80 metrin vesiliukumäki.

Imatrankoskelle KVR-urakkana toteutettuun kohteeseen rakennettiin 60 tehostetun hoivan palveluasuntoa sekä 20 senioriasuntoa. Palvelutalon käyttäjänä on Attendo Koski.

Imatran kaupungille rakennettiin komea uusi koulurakennus Vuoksenniskan Koulukeskuksen alakoululaisille, laajuudeltaan 3900 kem2.

Rakennusajankohta 2/2018 – 6/2019

Imatran kaupungille rakennettiin kaupungin omana arkkitehtisuunnitteluna toteuttamana Harjaantumiskoulun laajennus Vuoksenniskalle, laajuudeltaan 900 kem2.

Rakennusajankohta 2015-2016


KVR-urakkana toteutettu 12 asunnon rivitalokohde Imatran YH-Rakennuttajalle Paajalaan, laajuudeltaan 920 kem2.

Imatran keskustan tuntumaan rakennettu seniorikoti on kävelymatkan päässä palveluista, harrastuksista sekä tapahtumista. Kohteessa on 40 asuntoa, joista 35 on yksiöitä, ja 5 kaksioita. Talo on hyvin moderni, ja asukkaiden yhteisöllisyyttä luo yhteinen monitoimitila Into ja lounasravintola Rento. Talossa on myös asukkaille oma kuntosali.

Imatrankosken partaalla sijaitsevan, vuonna 1903 valmistuneen arvorakennuksen haastava peruskorjaus. Monimuotoisen jugendlinnan perustuksia vahvistettiin ja vanha ilme palautettiin väritystä myöten entisöimällä ja restauroimalla. Vuonna 1983 rakennetun kongressiosan on suunnitellut arkkitehti Ilmo Valjakka.

Imatran kylpylän ensimmäinen laajennussiipi, johon toteutettiin yhteensä 24 hotellihuonetta. Taikametsän laajennuksessa haastava kylpyrakentaminen vaatii erikoistekniikkaa. Kohteessa oli kylpyläsuunnitteluun erikoistunut arkkitehti, joka suunnitteli mielenkiintoisia rakenteellisia yksityiskohtia. 

Ennen remonttia osa Mansikkalan yritystaloa, jossa oli varastoja ja teollisuustiloja. Remontin jälkeen saatiin uudet tuotantotilat nestepakkauskartonkitehtaalle sekä varastotiloja. Sisätilat purettiin lähes rungolle ja rakennettiin täysin uudelleen. Myös kattoa uusittiin. Hanke toteutettiin erittäin tiukassa aikataulussa ja tuotanto saatiin käyntiin ennätysajassa.