Omatuotanto. Tyylikkäitä ja korkealaatuisia kaksikerroksisia perheasuntoja Lystimäessä Etelä-Espoossa.

Espoon kaupungille toteutettu rakennusurakka Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 1.0 M€.

Uudisrakennuskohteen rakennuttaja oli Espoon kaupunki ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Skammi Oy. Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy toteutti hankkeen KVR-urakkana. Päiväkodin tiloissa toimii kuusi ryhmää, joista kaksi on vuorohoitoryhmiä. Urakka valmistui kaksi kuukautta etuajassa. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1795 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,17M€.

OMATUOTANTO! Moderni, laadukas ja hyvin suunniteltu kaksikerroksinen rivitaloyhtiö omalla tontilla järven rannalla, arvostetussa Laaksolahden kaupunginosassa. Yhtiö on viimeisiä järven rannalle rakennettuja rivitaloyhtiöitä Espoossa Kehä 3:n sisäpuolella. Valoisat asunnot ovat kooltaan 122 m². Kullakin asunnolla on kaksi autokatospaikkaa, toinen sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen erillisessä autokatoksessa. Kohde on osa yli 60 vuotta toimineen Evälahti-konsernin laadukasta omaa asuntotuotantoa.

Omatuotanto. Korkealaatuisia kivitaloasuntoja rapatuilla ulkopinnoilla keskellä Etelä-Espoota Lystimäessä. Asunnot ovat erittäin valoisia ja pohjaratkaisut toimivia. Yhtiössä on lisäksi varasto-osakkeita jotka on ensisijaisesti tarkoitettu yhtiön asukkaille.

Espoon kaupungin puurakentamisen kehityskohde, joka toteutettiin kokonaisurakkana. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1400 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4.57 M€.

Haukilahden koulun yhteyteen entisen kirjaston tiloihin kokonaisurakkana saneeratut päiväkodin väistötilat ja kirjasto. Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 0.75 M€.

Omatuotanto. Arkkitehti Marja-Riitta Norrin suunnittelemissa asunnoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja tehdyt sisustusratkaisut ovat tyylikkäitä. Aurinkoinen tontti sijaitsee aivan Kauniaisten palvelujen ja juna-aseman äärellä. Asunnot ovat kooltaan 99,5-115 m2, ja yhtiössä on lisäksi autotalli-, autokatos- ja moottoripyörätalliosakkeita, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti yhtiön asukkaille.

Espoon kaupungille toteutettu 7 lapsiryhmän puurakenteinen päiväkoti, jossa on 147 rakenteellista päivähoitopaikkaa sekä avoin päiväkoti Espoon sivistystoimen varhaiskasvatuksen käyttöön. Kohteen bruttoala on 2033 m2.