KVR-urakkana Espoon kaupungille toteutettu päiväkoti 126 lapselle. Rakennus on 2-tasoinen rinneratkaisu, jossa on kaksi maantasokerrosta. Rakennus on perustettu osittain kallionvaraisesti ja osittain maanvaraisesti anturoille. Julkisivut ovat paikalla muurattuja. Rakennuksen lämmin bruttoala on 1540 m2.

Omatuotanto. Tyylikkäitä ja korkealaatuisia kaksikerroksisia perheasuntoja Lystimäessä Etelä-Espoossa.

Espoon kaupungille toteutettu rakennusurakka Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 1.0 M€.

Uudisrakennuskohteen rakennuttaja oli Espoon kaupunki ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Skammi Oy. Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy toteutti hankkeen KVR-urakkana. Päiväkodin tiloissa toimii kuusi ryhmää, joista kaksi on vuorohoitoryhmiä. Urakka valmistui kaksi kuukautta etuajassa. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1795 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,17M€.

OMATUOTANTO! Moderni, laadukas ja hyvin suunniteltu kaksikerroksinen rivitaloyhtiö omalla tontilla järven rannalla, arvostetussa Laaksolahden kaupunginosassa. Yhtiö on viimeisiä järven rannalle rakennettuja rivitaloyhtiöitä Espoossa Kehä 3:n sisäpuolella. Valoisat asunnot ovat kooltaan 122 m². Kullakin asunnolla on kaksi autokatospaikkaa, toinen sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen erillisessä autokatoksessa. Kohde on osa yli 60 vuotta toimineen Evälahti-konsernin laadukasta omaa asuntotuotantoa.

Omatuotanto. Korkealaatuisia kivitaloasuntoja rapatuilla ulkopinnoilla keskellä Etelä-Espoota Lystimäessä. Asunnot ovat erittäin valoisia ja pohjaratkaisut toimivia. Yhtiössä on lisäksi varasto-osakkeita jotka on ensisijaisesti tarkoitettu yhtiön asukkaille.

Espoon kaupungin puurakentamisen kehityskohde, joka toteutettiin kokonaisurakkana. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1400 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4.57 M€.

Haukilahden koulun yhteyteen entisen kirjaston tiloihin kokonaisurakkana saneeratut päiväkodin väistötilat ja kirjasto. Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 0.75 M€.

Omatuotanto. Arkkitehti Marja-Riitta Norrin suunnittelemissa asunnoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja tehdyt sisustusratkaisut ovat tyylikkäitä. Aurinkoinen tontti sijaitsee aivan Kauniaisten palvelujen ja juna-aseman äärellä. Asunnot ovat kooltaan 99,5-115 m2, ja yhtiössä on lisäksi autotalli-, autokatos- ja moottoripyörätalliosakkeita, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti yhtiön asukkaille.

Espoon kaupungille toteutettu 7 lapsiryhmän puurakenteinen päiväkoti, jossa on 147 rakenteellista päivähoitopaikkaa sekä avoin päiväkoti Espoon sivistystoimen varhaiskasvatuksen käyttöön. Kohteen bruttoala on 2033 m2.