Asunto Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto

As Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto

Asunto Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto

ASUMISEN MUKAVUUTTA JOUTSENOSSA

Joutsenon parhaalla paikalla sijaitsevassa uudiskohteessa voit nauttia vaivattomasta ja huolettomasta kerrostaloasumisesta ilman piha- ja lumitöitä tai huolta yllättävistä remonteista. Joutsenon keskustassa voit asua rauhallisella paikalla lähellä luontoa.

As Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto on tyylikäs talo vehreällä paikalla aivan Joutsenon palvelujen äärellä.

Asunto Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto on hissillinen kerrostalo, joka on valmistunut vuonna 2014 Joutsenon ydinkeskustaan taloyhtiön omalle tontille. Esteetön kulku on huomioitu talon suunnittelussa, joten kohde on mainio valinta myös seniori-ikäisille ja liikuntarajoitteisille. Talon sijainti on rauhallinen ja kuitenkin kaikki Joutsenon palvelut ovat kävelymatkan päässä. Paikalliset asukkaat sanovat, että Joutsenon keskustaajamasta löytyy kaikki ne palvelut, joita ihminen tarvitsee normaalielämiseen ja hiukan enemmänkin.

Kerrostalossa ei talvella tarvitse huolehtia lumitöistä
Ja kesällä ei puolestaan tarvitse huolehtia nurmikon leikkuusta tai muista pihatöistä.

Taloyhtiössä on yhteensä 21 asuntoa kuudessa eri asuinkerroksessa. Hintataso on erittäin kohtuullinen verrattuna esimerkiksi Imatran tai Lappeenrannan uudiskohteisiin. Asuntotyypit ovat 2h+k+s ja 3h+k+s. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Asunnoissa on laatoitetut märkätilat ja oma sauna, jossa lauteet ovat laadukasta tervaleppää. Lattiat ovat tammiparkettia. Kaikissa asunnoissa on Iso lasitettu terassi, joka tuo lisätilaa asuntoon ja toimii mahtavana lisähuoneena alkukeväästä pitkälle syksyyn.

3h+kt+s asunnon keittiö
Joutsenpuiston kaikissa asunnoissa on oma sauna ja oma lasitettu parveke.

Joutseno sijaitsee Saimaan rannalla ja Valtatie 6:n varrella, Lappeenrannan ja Imatran puolivälissä. Matka molempiin keskustoihin sujuu autolla vartissa. Paikalliset kokevat julkiset liikenneyhteydet hyviksi. Esimerkiksi suora linja-autoreitti kulkee Imatralta Joutsenon kautta suoraan Lappeenrannan teknilliselle yliopistolle asti. Joutsenon rautatieasemalla pysähtyvät lähes kaikki Karjalan radan InterCity- ja Pendolinojunat. Joutsenossa luonto on lähellä ja ulkoilu- sekä harrastusmahdollisuuksia on runsaasti.

Asunnoissa on laatoitetut märkätilat ja oma sauna. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja asunnoissa on huomioitu nykyaikaiset varustevaatimukset mukavuudesta ja käytännöllisyydestä tinkimättä. Asuntojen oleskelutiloissa on laadukas tammiparketti.

Taloyhtiöllä on autopaikkoja pihalla, autokatoksessa sekä talon pohjakerroksen autotallissa. Autotallipaikat myydään osakkeina.

Osa asunnoista on vuokrattu. Kysy lisää myytävistä ja vuokrattavista asunnoista Essiltä!

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Palvelut ja etäisyydet

Kauppa

50m

Lentokenttä

3km

Koulu

0,2 km

Ulkoilureitti

0m

Asuntoja ei löytynyt.

Yhteystiedot

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Asuntoja ei löytynyt