Etusivu / Asunnot / Helsinki / Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 6 / 3h+kt+kt Metsäläntie 8 b A46

3h+kt+kt Metsäläntie 8 b A46

Toimiva ja valoisa kahdeksannen kerroksen kolmio, jossa kaksi WC:tä ja tilava länteen avautuva parveke

457 650,00€81,0 m22023

Kuvagalleria

Kuvagallerian visualisointikuvat ovat havainnekuvia useista eri asuntotyypeistä.

Toimiva ja valoisa kahdeksannen kerroksen kolmio, jossa kaksi WC:tä ja tilava länteen avautuva parveke

Etsitkö uutta kotia luonnon läheisyydestä mutta kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien varrelta? Miltä kuulostaisi huoleton kerrostaloasuminen loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa?

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 6 sijaitsee urbaanissa ja viihtyisässä Postipuistossa.

Postipuistoon rakennetaan etenkin perheasuntoja, joiden välittömästä läheisyydestä löytyy kattavat palvelut sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Entisenä maaliikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle ja asemien läheisyys sekä toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet.

Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan, asumismukavuutta lisäävät myös mm. sisäpihan alla sijaitsevat autopaikat sekä taloyhtiön yhteiset saunaosastot ja vapaa-ajantila talon ensimmäisessä kerroksessa.

Ota yhteyttä meihin, niin saat lisätietoja.

Huom! Ilmoituksen valokuvat on otettu 6. kerroksen vastaavasta asunnosta ja asunnon pintamateriaalien värit voivat hieman poiketa kuvien pintamateriaaleista.

https://www.evalahti.com/fi/myytavat-asunnot/helsinki/asunto-oy-helsingin-kirjekyyhky-6

AS OY HELSINGIN KIRJEKYYHKY 6 on muuttovalmis (valm.14.12.2023)

Tässä upeassa uudiskohteessa pääset nauttimaan valoisuudesta, luonnon läheisyydestä ja huolettomasta kerrostaloasumisesta loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa. Tässä näyttävässä 8-kerroksisessa talossa on yhteensä 52 modernia asuntoa toimivasta yksiöstä tilavampiin 4h+kt+s huoneistoihin.

ASUNNOT

Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan. Asunnot ovat selkeitä, avaria ja tehokkaita. Sisäpihalle avautuvat suuret lasitetut parvekkeet jatkavat asuntojen oleskelutiloja ulos. Asuntojen pintamateriaalit on valittu huolella ja ne ovat aikaa kestävän tyylikkäät ja täyttävät suomalaisen päästöluokituksen M1 mukaiset kriteerit.

Kirjekyyhkyjen korttelilla on omat ekologiset tavoitteet. Kirjekyyhky 6:n vesikatolle asennetaankin aurinkopaneelijärjestelmä, jonka tuottamaa sähköä hyödynnetään kiinteistön käyttöön. Asukkaita kannustetaan kierrätykseen varaamalla jätetiloihin kattavat lajittelumahdollisuudet. Vedenkulutuksen osalta rakennus on varustettu tekniikalla, jonka ansioista vedenkulutus on noin 20% pienempi, kuin rakennuskannassa keskimäärin.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja niihin on mahdollisuus toteuttaa asukasmuutoksena lisäviilennys ilmalämpöpumpulla. LVI-tekniikka on varustettu digitaalisella ohjaus- ja seuranta-automatiikalla, jonka ohjauksen asukas voi halutessaan tilata palveluntarjoajalta lisätyönä suoraan omaan mobiililaitteeseen.

PASILAN POSTIPUISTOSSA ASUT SUOMEN PARHAIDEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Postipuiston alue kannustaa asukkaitaan käyttämään ympäristöystävällisiä liikkumismuotoja. Asuinalueelta toteutetaan hyvät jalankulku­ ja polkupyöräyhteydet Keskuspuistoon ja Käpylän asemalle. Pyörällä pääset helposti nauttimaan Keskuspuiston kattavista pyöräilyreiteistä. Lisäksi Helsingin kaupunki suunnittelee jatkavansa pyöräverkko Baanaa Postipuistoon.

Ilmalan ja Käpylän asemien läheisyys ja toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Bussit tulevat kulkemaan aivan talojen edestä ja lähin pysäkki on alle 100 m päässä talosta. Alueelle on suunnitteilla myös raitiotievaraus. Postipuistosta on helppo kulkea myös Pasilan asemalle, josta on Suomen parhaat liikenneyhteydet, suuntautui matkasi minne tahansa.

Entisenä maalikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle. Matka Helsingin keskustaan taittuu 20 minuutissa, lentokentälle vartissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa. Taloyhtiöille kuuluu pysäköintioikeuksia korttelin yhteisen parkkihallin nimeämättömille paikoille. Pysäköintioikeuden voi ostaa itselleen asunnon oston yhteydessä. Osa korttelin autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteillä. Autopaikat on sijoitettu kätevästi katutasolla olevaan parkkihalliin pihakannen alle. Autolta pääsee kulkemaan esteettömästi ja sisäkautta suoraan asuntoon.

YHTEISÖLLISYYTTÄ YLI KORTTELIRAJOJEN

Pasilan Postipuiston asuinkortteleiden suunnittelussa on ollut tärkeänä lähtökohtana yhteisöllisyys. Viihtyisä ja suojaisa korttelipiha on asukkaiden luontainen kohtaamispaikka. Taloyhtiön saunaosastot sekä yhteistilat sijaitsevat käytännöllisesti talon ensimmäisessä kerroksessa. Saunaosaston, yhteistilojen ja pesulan varaukset hoituvat kätevästi sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Korttelin pysäköintihalliin on varttu yhteiskäyttöautoja asukkaiden käyttöön. Voit käyttää autoa kaikkiin päivittäisiin tarpeisiin, kuten kauppareissuihin tai vierailuihin ystävien luona. Löydät auton pysäköitynä taloyhtiön pysäköintihallista. Varaukset alkavat ja päättyvät aina pysäköintihalliin. Kerromme mielellämme lisää yhteiskäyttöautoista..

Oman taloyhtiön ja oman korttelin yhteistiloja täydentää Rullakkotorin laidalle, viereiseen kortteliin rakennettava Postivarikko. Postivarikko on Pohjoisen Postipuiston kaikkien taloyhtiöiden yhteinen kylätalo, joka tarjoaa muun muassa liikuntatiloja, etätyöskentely- ja opiskelutiloja, erilaisia nikkarointitiloja sekä tilaa juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

NAUTI LUONNOSTA JA SEURAA VUODENAIKOJEN VAIHTELUA KESKUSPUISTOSSA

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle syntyy noin 2 000 uutta työpaikkaa. Koko Pasilaan ja Postipuistoon rakennetaan aivan uutta Helsinkiä ja alueen palvelut kehittyvät koko ajan. Postipuistoon on tulossa alakoulu ja kaksi päiväkotia. Lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee omassa kotikorttelissa.

Pohjois-Pasilaan, entisen maaliikennekeskuksen paikalle, rakentuu tiivis ja urbaani asuinalue, jossa tulee aikanaan asumaan lähes 6000 helsinkiläistä. Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 6:n tarina alkaa Helsingin historian suurimmasta asuntorakentamisen kumppaanuuskaavoitushankeesta. Kirjekyyhkyt sijoittuvat kortteliin, jonka kilpailuehdotus on yksi kolmesta Helsingin kaupungin järjestämän Pohjoisen Postipuiston tontinluovutuskilpailun voittajasta.

Asuntojen takapihalta aukeavat Helsingin keuhkot eli vehreä keskuspuisto. Upea keskuspuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, retkeilyyn ja virkistäytymiseen, sillä puistoalueelta löytyy jopa yli sata kilometriä ulkoilureittejä. Postipuiston välittömässä läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta ja sen elvyttävästä voimasta.

PÄÄTÄ ASUNNON JA TONTTIOSUUDEN OSTAMISESTA ERIKSEEN

Kun taloyhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, myydään asunto ja tonttiosuus ikään kuin erikseen. Tämä antaa mahdollisuuden valita, maksaako kuukausittain vuokratonttivastiketta, vai lunastaako tontinosansa. Tontin hinta ei siis sisälly huoneiston velattomaan hintaan, vaan se on mainittu hinnastossa erikseen kohdassa ”tontin lunastushinta”. Mikäli tonttiosuuttaan ei aio lunastaa, tai siirtää lunastusta myöhemmäksi, maksaa kuukausittain hoitovastikkeen lisäksi vuokratonttivastiketta. Vuokratonttivastikkeen maksaminen ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa. Mikäli kaikki osakkaat lunastavat asuntokohtaiset tontinosansa, voi taloyhtiö lunastaa tontin kokonaan itselleen. Tällöin vuokratontti muuttuu taloyhtiön omaksi tontiksi.

Tutustu kampanjaamme kotisivuillamme elokuun loppuun 2024 tulleisiin kauppoihin!

Tutustu asuntoihin ja ota yhteyttä meihin, niin saat lisätietoja.

https://www.evalahti.com/fi/myytavat-asunnot/helsinki/asunto-oy-helsingin-kirjekyyhky-6

Lisätietoja

Rakennustapaseloste
Asemapiirros
Hinnasto
Kohde-esite

Yhteystiedot

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö
Sijainti
Metsäläntie 8 b A46
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Omistus
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+kt
Huoneita
3
Asuinpinta-ala
81,0 m2
Kerros
8/8
Rakennusvuosi
2023
Vapautuu
14.12.2023
Varaustilanne
Myynnissä
Velaton hinta
457 650€
Myyntihinta
137 150€
Velkaosuus
320 500€
Neliöhinta
5 650€ / m2
Rahoitusvastike
1 296€ / kk
Hoitovastike
344€ / kk
Yhtiövastike
344€ / kk
Vesimaksun lisätiedot
20.00 EUR/kk. vesimittarin mukaan
Lunastettavan vuokratontin vastike
324€ / kk
Vuokratontin lunastusosuus
83 754€
Sauna
Ei
Taloyhtiön sauna
Kyllä
Parveke
Kyllä
Hissi
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Teräsbetonirunko
Kattotyypin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 6
Yhteiset tilat
Vapaa-ajantila, pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja, joissa pesupiste, talovarasto, irtaimistovarastot
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Energiatodistus
On
Tontin koko
995,00 m2
Tontin vuokra
138 233,44 EUR/v
Tontin vuokra-aika päättyy
14.10.2051
Auton säilytys
Taloyhtiölle 6:lle kuuluu 23 pysäköintioikeutta parkkihallin nimeämättömille paikoille ja ne myydään asuntojen yhteydessä. Noin puolet korttelin autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteillä. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiskäyttöautoja.