Etusivu / Asunnot / Lappeenranta / As Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto / 3h+kt+s Joutsenkuja 2 A 10

3h+kt+s Joutsenkuja 2 A 10

232 000,00 €86,0 m22014

ASUMISEN MUKAVUUTTA JOUTSENOSSA. As Oy Lappeenrannan Joutsenpuistossa

Joutsenon parhaalla paikalla sijaitsevassa yhtiössä voit nauttia vaivattomasta ja huolettomasta kerrostaloasumisesta ilman piha- ja lumitöitä tai huolta yllättävistä remonteista. Joutsenon keskustassa voit asua rauhallisella paikalla lähellä luontoa.

Asunto Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto on hissillinen kerrostalo, joka on valmistunut vuonna 2014 Joutsenon ydinkeskustaan taloyhtiön omalle tontille. Esteetön kulku on huomioitu talon suunnittelussa, joten kohde on mainio valinta myös seniori-ikäisille ja liikuntarajoitteisille. Talon sijainti on rauhallinen ja kuitenkin kaikki Joutsenon palvelut ovat kävelymatkan päässä. Paikalliset asukkaat sanovat, että Joutsenon keskustaajamasta löytyy kaikki ne palvelut, joita ihminen tarvitsee normaalielämiseen ja hiukan enemmänkin.

Taloyhtiössä on yhteensä 21 asuntoa kuudessa eri asuinkerroksessa. Hintataso on erittäin kohtuullinen verrattuna esimerkiksi Imatran tai Lappeenrannan uudiskohteisiin. Asuntotyypit ovat 2h+k+s ja 3h+k+s. Kauko-ohjaimella avattavassa autotallissa on vapaana vielä 2 paikkaa. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Asunnoissa on laatoitetut märkätilat ja oma sauna, jossa lauteet ovat laadukasta tervaleppää. Lattiat ovat tammiparkettia. Kaikissa asunnoissa on Iso lasitettu terassi, joka tuo lisätilaa asuntoon ja toimii mahtavana lisähuoneena alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Joutseno sijaitsee Saimaan rannalla ja Valtatie 6:n varrella, Lappeenrannan ja Imatran puolivälissä. Matka molempiin keskustoihin sujuu autolla vartissa. Paikalliset kokevat julkiset liikenneyhteydet hyviksi. Esimerkiksi suora linja-autoreitti kulkee Imatralta Joutsenon kautta suoraan Lappeenrannan teknilliselle yliopistolle asti. Joutsenon rautatieasemalla pysähtyvät lähes kaikki Karjalan radan InterCity- ja Pendolinojunat. Joutsenossa luonto on lähellä ja ulkoilu- sekä harrastusmahdollisuuksia on runsaasti.

Yhteystiedot

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö
Sijainti
Joutsenkuja 2 A 10
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Omistus
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Asuinpinta-ala
86,0 m2
Kerros
4/6
Rakennusvuosi
2014
Vapautuu
Varaustilanne
Myynnissä
Velaton hinta
232 000,00 €
Myyntihinta
183 791,98 €
Velkaosuus
48 208,02 €
Neliöhinta
2 697,67 € / m2
Rahoitusvastike
€ / kk
Hoitovastike
240,80 € / kk
Yhtiövastike
240,80 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Lunastettavan vuokratontin vastike
€ / kk
Vuokratontin lunastusosuus
Sauna
Kyllä
Taloyhtiön sauna
Ei
Sauna information
Parveke
Ei
Hissi
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyypin kuvaus
Taloyhtiön nimi
As Oy Lappeenrannan Joutsenpuisto
Yhteiset tilat
Energialuokka
Energiatodistus
Ei ole
Tontin koko
m2
Tontin vuokra
Tontin vuokra-aika päättyy
Auton säilytys
Taloyhtiössä pihapaikkoja lämmitystolpalla