Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 4

Kohde on muuttovalmis.

Uusi koti Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä Pasilan Postipuistossa

Kevään 2024 tarjouksemme asunnon ostajalle:

Kun teet asuntokaupan huhtikuun 2024 loppuun mennessä, saat 5%:n alennuksen asunnon velattomasta myyntihinnasta ja maksamme hoitovastikkeet heinäkuun 2024 loppuun saakka.

AS OY HELSINGIN KIRJEKYYHKY 4:ssa pääset nauttimaan valoisuudesta, luonnon läheisyydestä ja huolettomasta kerrostaloasumisesta loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa. 7-kerroksisessa talossa on yhteensä 45 modernia asuntoa kompakteista yksiöistä tilavampiin 3-4h+k+s -asuntotyyppeihin asti. Kohde on valmistunut huhtikuussa 2022 ja se sijaitsee omalla tontilla.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle syntyy noin 2 000 uutta työpaikkaa. Pohjois-Pasilaan, entisen maaliikennekeskuksen paikalle, rakentuu tiivis ja urbaani asuinalue, jossa tulee aikanaan asumaan lähes 6000 helsinkiläistä. Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhkyjen tarina alkaa Helsingin historian suurimmasta asuntorakentamisen kumppaanuuskaavoitushankeesta. Kirjekyyhky 4 sijoittuu kortteliin, jonka kilpailuehdotus on yksi kolmesta Helsingin kaupungin järjestämän Pohjoisen Postipuiston tontinluovutuskilpailun voittajasta.

Havainnekuva Kirjekyyhkyjen korttelista
Havainnekuva Kirjekyyhkyjen korttelista

Nauti luonnosta ja seuraa vuodenaikojen vaihteluja

Koko Pasilaan ja Postipuistoon rakennetaan aivan uutta Helsinkiä ja alueen palvelut kehittyvät koko ajan. Postipuistoon on tulossa alakoulu ja kaksi päiväkotia. Lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee Kirjekyyhky 4:n naapuritalossa.

Asuntojen takapihalta aukeavat Helsingin keuhkot eli vehreä keskuspuisto. Upea keskuspuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, retkeilyyn ja virkistäytymiseen, sillä puistoalueelta löytyy jopa yli sata kilometriä ulkoilureittejä. Postipuiston välittömässä läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta ja sen elvyttävästä voimasta.

Yhteisöllisyyttä yli korttelirajojen

Pasilan Postipuiston asuinkortteleiden suunnittelussa on ollut tärkeänä lähtökohtana yhteisöllisyys. Viihtyisä ja suojaisa korttelipiha on asukkaiden luontainen kohtaamispaikka. Taloyhtiön saunaosasto sijaitsee ullakkokerroksessa ja sen yhteydessä on taloyhtiön yhteistila. Sekä saunaosastolta, että yhteistilasta pääsee vilvoittelemaan suurelle, osin lassitetulle parvekkeelle. Varastot, pesula ja kuivaushuone sijaitsevat helppokäyttöisesti katu- ja pihatasossa. Saunaosaston, yhteistilan ja pesulan varaukset hoituvat kätevästi sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Oman taloyhtiön ja oman korttelin yhteistiloja täydentää Rullakkotorin laidalle, viereiseen kortteliin rakennettu Postivarikko. Postivarikko on Pohjoisen Postipuiston kaikkien taloyhtiöiden yhteinen kylätalo, joka tarjoaa muun muassa liikuntatiloja, etätyöskentely- ja opiskelutiloja, erilaisia nikkarointitiloja sekä tilaa juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

Kirjekyyhkyjen korttelin sisäpiha kesä 2023

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö

ASUNNOT

“Asunnot ovat selkeitä, avaria ja tehokkaita. Lähes kaikkien asuntojen sisäänkäynnistä on suora näkymä ulos, mikä lisää pienempienkin asuntojen tilallisuuden tuntua. Länteen ja itään avautuvat suuret lasitetut parvekkeet jatkavat asuntojen oleskelutiloja ulos.” -Pääsuunnittelija Veikko Ojanlatva, Playa Arkkitehdit Oy

Kirjekyyhky 4 - havainnekuva 3h+kt, 73 m2 asunnosta
Kirjekyyhky 4 – havainnekuva 3h+kt, 73 m2 asunnosta

Kirjekyyhky 4:n suunnittelussa on huomioitu ympäristöystävällisyys ja korttelilla on omat ekologiset tavoitteet. Asukkaita kannustetaan muun muassa kierrätykseen varaamalla jätetiloihin kattavat lajittelumahdollisuudet. Vedenkulutuksen osalta rakennukset varustetaan tekniikalla, jonka ansiosta vedenkulutus on keskimäärin 20 % vähemmän kuin rakennuskannassa keskimäärin. Asukkaiden viihtyisyyteen panostetaan lisäksi hyvällä sisäilmalla, sillä esimerkiksi tuloilmaa saadaan viilennettyä muutamalla asteella. Asuntoihin on myös mahdollisuus tilata lisäviilennys, vaikka kohde on jo valmis.

Kotien pintamateriaalit olemme valinneet tarkasti ja ne ovat laadukkaat, aikaa kestävän tyylikkäät ja  luonnonläheiset sisustustyylikokonaisuudet.

Tutustu vapaina oleviin asuntoihin.

Asunnot

Kerros, koko, m2KerrosKokoNeliöitäMyyntihintaVelaton hinta

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 4 A 36

Helsinki

3h+kt 73,0 m2

3h+kt

73,0 m2

90 330€

446 034€

Kortteliin rakentuu asuntoja kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille perheille. Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla ensimmäisten joukossa uusista myyntiin tulevista kohteistamme ja pyydä hinnasto ja esite.

Hankkeen edistymistä ja ajankohtaisia asioita voi seurata taloyhtiöiden omalla Facebook-sivulla:
 facebook/pasilanpostipuisto.kirjekyyhky 

Helsingin Sanomat kertoo, että Pasilan postipuisto sijaitsee pääkaupunkiseudun väestön keskipisteessä.

Ajankohtaista tietoa Pasilan kehittymisestä: Uusi Pasila ja Uutta Helsinkiä – Pasila

Palvelut ja etäisyydet

Kauppa

50m

Lentokenttä

15km

Koulu

1,5km

Ulkoilureitti

200m

Lisätietoja

Rakennustapaseloste
Asemapiirros
Hinnasto
Kohde-esite

Sijainti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Essi Markkanen

Asiakaspäällikkö

Asuntomyynti, vuokraus, isännöinti ja asukasmuutokset

040 516 4375
asunnot@evalahti.com

Jätä yhteydenottopyyntö